jueves, 9 de junio de 2011

Amb la feina mig feta

Amb la feina mig feta, només mig feta per falta de temps, però content amb les sensacions de les meves cames. Ahir després de més de una setamana i mitja vaig tornar a sortir en bicicleta per les meves muntanyes de aprop de casa. Per els que no ho saveu, visc al Baix Montseny i surto a rodar basicament per cuatre zones: Montseny, Montnegre, Corredor i Olzinelles. Fantastics llocs per la práctica del montain bike o qualsevol altre activitat al aire lliure.


Aqui al darrera d'aquestes voires tenim el turó de l'home.

Ahir estava que no podía més. Ténia un mono i unes ganes de sortir a pedalar després de molts díes força ocupat i de díes de mal temps i m'ho vaig estar mirant durant una hora o mitja i pensant que si, que no que em mullaré i res al final em vaig posar el traje de gala i cap a pedalar, i va anar prou bé no em vaig mullar perqué no va ploure però el fang amb el que vaig tornar a casa era considerable. Això si amb un sonriure de orella a orella doncs m'encanta el terreny tou i moll de la pluja, doncs li dona aquell punt afegit de dificultat a la ruta que a mi personalment m'encanta i em fa recordar temps endarrera quan practicava enduro.
La sortida de ahir va consistir en repassar una part de la ruta que farem aquest Diumenge si la climatología ho permet, doncs aquest Diumenge, sino hi ha cap canvi, venen un grupet de amics per primera vegada a la zona, i no vui improvitzar res, vui tenir segur tot el recorregut.

                                                                   
                                                               La meva burra

Al final vaig arribar a casa amb 42km i 2h36mn. amb un promig de velocitat aproximat de 17,7km/h.
Santa María de Palautordera-Castell Fluviá-Hermita de Santa Magdalena (Mosqueroles)- Ca L'abril-Pont Trencat-Olzinelles- i tornada cap a casa.


1 comentario:

miquel angel dijo...

Sortida llarga i amb una bona mitjana...
PD ara falta buscar un xic mes de temps per invetir-lo amb la burra

fins dimarts a les 14h.

salut i pedals